mys söndag.

Publicerat: 2010-01-25 / 10:29:47

va en riktigt mys söndag igår.
åt frukost vid 11 typ så fick ja sms av underbaraste Mia så bjöd hon hem mej till sej på söndagas middag med hennes syster och mamma.
hon hämtade upp mig runt 12.30 så gick vi ut en promenad med Jeppe, svin kallt med behövligt..

sen runt 15 tiden åkte vi till maxi för hon skulle fixa nått inför resan till indien, sen stack vi snabbt in till maxi och handlade lite.
direkt efter det så åkte vi och hämta mikael och hennes mamma , sen när vi kom hem till mia igen så börja hon laga mat, sen kom hennes syster också.

de va en go söndag middag nån gryta tror ja man kan kalla de med räkor och kräftstjätar med pasta, de va väldigt gott iaf. och mkt mkt mkt gos å kärlek med min älskade katt avalon

efter det satte vi på någon film en fängelsefilm den va riktigt hemsk.

va dock meningen att ja å lollo skulle träffas senare runt 19 tiden men fick ställas in så får ta de senare i veckan innan hon åker :(

så efter vi kollat på filmen iaf så fikade vi med god kladdkaka, sen kolla vi lite på blåsningen å sen satte vi över till en annan del av köping när de börja, ja diggar tobbe staaarkt haha med hans komentarer.

nu är det bara 10 dagar kvar å ja vill verkligen inte längre har såna jävla samandragningar å smärta  i ryggen så ja inte vet va ja ska ta vägen kommer ja verkligen klara att gå igenom denna förlossning , alla ja pratat me som e gravida dom e inte alls lika nojjiga som mej dom e cool lugna men de e inte ja fy fan säger ja bara.

hoppas ja inte behöver gå över iaf, men de kommer ja vell förhoppningsvis få göra de med.
stackars martina skulle ju haft ut sin bäbis den 23 januari men ingt har hänt än, slutar de me att iv kanske föder på samma dag? så hon också får ett februari barn??

Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?