nu får de ta mej fan vara nog

Publicerat: 2009-06-15 / 12:50:45
e så jävla trött på att ni ska lägga er i mitt liv och sen sprida vidare de till min mormor , e så fruktansvärt trött på dej , har du inget vett i huvudet överhuvudtaget? en sak vet jag och det är att ja inte tycker om dej längre,du förstör förstår du de? du förstör. snacka inte vidare till min mormor va fan e de för nått en sak vet ja och de är att för mej är du ingen familjemedlem... de e en sak jag vet , är tröt på att folk bara vill kasta massa skit överr mej, ja förtjänar inte detta nu , och det är ingen som inser ingen.och ja undrar hur många i familjen jag kommer ha kvar sen óch hur allt kommer bli , hur många kommer finnas kvar? de återstår å se , men de e ingen som förstår, och även om ni visste så skulle ni inte förstå , ja vet att ja inte klarar detta mer vill bara fly långt bort där ja kan få vara i fred där de e lugnt och fridfullt och bara vara.. men de e de ja vet ja e så trött på din stil , dom senaste årerna du varit med i fammiljen så har ja bra blivit mer å mer irriterad på dej men nu har fan gränsen nått , e du tvuungen å snacka om andras liv för du inte har nått eget? lr bara för du vill ha uppmärksamhet? snacka inte om mitt liv för du har inget me de å göra!!!!!!

tårar.

Publicerat: 2009-06-13 / 22:12:42
ibland undrar man vart alla tårar kommer ifrån, tar dom aldrig slut? den frågan har ja ställt mej sj många gånger.
kan inte allt bara få låtas vara bra? hur ja än vänder å virder mej så lyckas de bli fel ändå va e de ja gör? känns som ingen riktigt förstår mej. jag hoppas verkligen att allt blir bra, ja vet att de blir de , men det är svårt ,men som sagt ja vet de.

kan ja inte bara bli "frisk" kan ju inte ens äta nästan..... låt de gå över välldigt välldigt snart.. så e ja mkt tacksam..


älska mig mest när ja förtjänar det minst , för de e då jag behöver det mest....

långsamt.

Publicerat: 2009-06-09 / 19:09:34
Varför går allt så långsamt för å vrf har de blivit så fel? de kan ju inte stämma, de måste va så som ja trodde från början annrs stämmer ju inget ihop.
de e bara att ta ett djupt andetag och försöka ha tålamod, det går nog jätte bra detta och allt e jätte bra med för den delen , de e bara de att ja måste lugna ner mej lite mår ju inte så bra nu på sista tiden men de går nog uppåt snart igen får ja hoppas.

nu ligger ja i sängen mår smått illa fortfarande gjort de hela veckan varför gör jag det :( åkt på nått igen?
hoppas ja känner mej bäättre snart, vill bli piggare med men kvittar va ja gör känns de som, vill bara allt ska lugna ner sej och komma till rätta så allt blir skit bra igen . men de blir det , de vet jag.....
ska försöka sova bort illa måendet som kom nu...

kan inte bara sommaren komma.

Publicerat: 2009-06-08 / 07:07:44
kan inte bara sommaren komma? de känns som allt blirmkt lättare då, nu har de varit joobbigt ett jävla tag, men ja hoppas verkligen de löser sej , ja vet att de gör det..

idag fyller min älskling 26 GRATTIS <3 nu e de bara några år kvar tills han e 30 haha ne nu e ja elak, jag älskar dej av hela mitt hjärta <3

skulle egentligen till jobbet idag men när ja gick upp så va ja tvungenatt springa och aa inte så frächt men spy, de e la nått ja har ätit får vi hoppas...
så att ja kan gå till jobbet i morgon..
 e helt slut de e d värsta ja vet att behöva kräkas... men men skit samma.

igår va ja å åt middag hos mamma  å brorsan å där va moster med, sen bestämde vi oss för att åka till frillesås och kolla på medeltida hus och sånt i en lliten by som står kvar.. inte för ja e intesserad men hade inget bättre för mej ändå å va skit seg, sen åkte vi förbi en sväng om pappa och farmors grav ioch med att min älskade pappa fyllde år 3 juni , alla affärer va stängda så kunde inteköpa blommer så fick plocka en buket smörblommor till pappa å en till farmor..
måste dit snart igen.. jag älskar å saknar er...
sen efter det så blev vi hungriga så vi åte till onsalas pizzeria och åt, fast de va bara barmem och heidi som tog pizza ja blev sugen på sallad så ja tog en kyckling sallad å mamma tog en kebabsallad och moster tog räksalldad, sen åktevi hemmåt å stanna till och fick handlat lite viktiga saker-.. sen kom ja hem å hoppade i säng, sen kom älksling förbi odh mös lte innan jobbet..
men men ska försöka sofa lite nu för mår inte bra nu ..

Helgen.

Publicerat: 2009-06-07 / 11:06:15
Helgen har de varit blandade känslor..
fredags var ja på student motagning hos min kusin haha hon va inte lite väck, och iskall va hon med för den delen för hon hade badat folk e inte kloka skulle aldrig få för mej att bada där..
hehe jaja, sen åkte ja hem så kom christian och hämta mej , va så jävla trött så de inte va sant.

sen på lördag morgon vakna ja av att han la sej i sängen och låtsades få kramp i benet och skrek hämta vatten nuuu. å ja va svin trött så ja fick ju gå upp så ser ja att han  dukat upp hela bordet en jätte fin frukost med massa frukt och ägg och jmassa gott,  han hade gjort sån fin uppläggning med alla frukt och grönsaker och allt, de va skit fint verkligen , ingen har gjort nått sån fint för mej förut blev rörd..

sen så fick vi städa å sätta i gång för gästerna skulle komma vad 13.00 så dom börja ju droppa in,
hans morsa,min morsa o lille bror , sen kom hagge och Jasmin, hans farbror och kusiner,så kom Danne och sen kom sofia..
så de höll la på ett tag, sen drog dom flesta men hagge och jasmin ,patrik och sofia stanna ju så killarna drog iväg å handlade så grilla vi vid 18 tiden va jätte mysigt, sen åkte hagge och jasmin o lille Liam vid 19 tiden sen så träffa vi upp dom runt 20.30 igen åkte hem till hagges mamma i backa å satt där ett tag tills vi kom på va vi skulle göra så vi drog till strike och körde bowling , och lagena blev jag,jasmin och hagge och de andra va Christian , patrik och sofia. haha ja de va rätt roligt... =)
sen har vi blivit bjudna ner till kalv på mnidsommar till hagge och jasmin , vi skulle tänka på de, de e ju fruktansvärt mysigt där nere har ju varit där 2 gånger ooch hälsat på , de enda så där negativa är ju att de e så druktansvärt lånngt bort :P men men christian ville ju hhemskt gärna dit så vi får vell se hur de blir,.
yess nu ská ja till mamma å äta lunch snart med...

inte alla som har :P

Publicerat: 2009-06-05 / 15:23:04
haha de e inte alla som har en utav sina bästa vänner som styvsyskon,
ahaha hon e ju systern jag aldrig fick, men nu har jag ju fått henne på riktigt haha :D
äntligen e ja å Anna styvsyskon, mamma och hennes pappa har blivit ett par
hahahahah kan inte fatta det, vart ska världen ta vägen och va häder, haha en av mina bästa vänners farsa va e detta haha,, ja ingenting förvånar mej längre.. hahaha ja de e kul iaf att mamma änttligen e lycklig och att jag fått 4 syskon till på köpen där en utav dom e Anna, skit bra ;D




äntligen fredag, e helt jävla slut , kan de inte  bara bli semester nu????