när ska de ta slut?

Publicerat: 2009-07-19 / 17:21:57
när ska allt elände ta slut? ja orkar snart inte mer de måste gå över snart, hur kommer allt bli undrar ja var dag som går. sen vem kan man egentligen lita på här i världen? man vet inte nu för tiden vrf ska de alltid va så jävla mkt snack? jag har legat i sängen ett tag och bara tänkt, ja undrar hur mitt liv kommer se ut om 2 år ja undrar verkligen de vart kommer ja stå då? hur kommer det att vara? skulle vilja ha en puff och få veta lite.

sen undrar ja om någonsin min och min mammas relation kommer bli bra, kommer vi någonsin kunna dra jämt och inte kämpa imot varann? ja undrar de ja. när ja ser mej runt mina vänner å ser hur bra relation dom har med sina mammor så undrar ja verkligen kan man verkligen ha de så bra? att man kan ha sin mamma som sin bästa vän och kunna prata med henne om alllt och inget , de har ja aldrig kunnat göra med min mamma för de har bara varit så spänt och jobbigt, de e tråkigt f´ör ja vill verklign att ja  å min mamma ska stryka jämt och kunna visstas tillsammans utan att de någon gång alltid ska sluta med bråk, kommer de här någonsin gå över???

så otrligt trött på vissa människor!

Publicerat: 2009-07-16 / 16:25:48
Alltså jag är så otrligt jävla trött på vissa människor, hur fan kan man ens med att göra en sån grej? och du ska vara min kusin, skäms du inte? jag är så otroligt jävla ledsen de första du gör är att lyfter luren å ringer din pappa å heidi å sen dessutom min mamma, ja menar ja e inte 14 länge ,tänk om inte min mamma skulel vetat nått ja fyller 21 e inget barn de enda rätta du kunde gjort i de läget va att ringa mej, och sen hur fan fick du reda på de när ingen vetat de, har du nån förklarring till de*? du sa att du hade sett de på nätet men de e sånt skit snack för de e ingen som vetat, du har gjort bort dej så otroligt mkt i mina ögon, vet att du ALDRIG har gillat mej men trodde aldrig du skulle sjunka så här lågt, vet inte ens om ja vill se dej igen så ledsen e ja på dej, detta skulle kommit från mej när ja sj bestämt att ja skulle betättat de det skulle ju ändå kommit fram i slut ändan, jag förstår inte har folk verkligen inget eget liv e de drf dom måste rota i andras och prata om andra e så otroligt jävla trött på sånt folk.... de e de enda ja säger.!

mår fortfarande skit inte reptat mej ännu. har dessutom fått reda på att morsan och annas pappa ska till gotland samma vecka som ja å christian, så va kommer här näst??