Misstag.

Publicerat: 2008-11-24 / 19:15:14
varför tänker man sej aldrig för innan man säger nått? allt blir bara fel, vrf sa ja så , allt känns så konstigt nu, vill verkligen inte förlora han, jag vet att du inte vill ha nått halvt förhållande, det vill inte ja heller,jag vill sattsa fullt ut om du ger mej den chansen igen , de hoppas ja du gör, ja vill säga att jag tror på oss, de va dumt sagt av mej de ja sa , ja tänkte mej inte för överhuvudtaget, det blev jätte fel för de va inte så ja mena riktigt, förlåt, jag hoppas verkligen det blir bra , och ja vet att de kommer bli det. jag tror på oss, jag vet att vi kommer ha ett bra förhållande, sofia skrev ett  bra sms till mig och de stämmde så mkt
 
"vikky släpp alla bekymmer å låt dej våga sattsa fullt ut på honom! han e en bra kille!sluta grubbla nu NJUT istället! de kan du och de e du värd ,våga lita fullt ut på honom,för en gångskull.,för han e en trygg killeför dej,de kommer göra dej gott att inte vara så orolig han är bra "

efter ja fick de smset, så fick ja en riktigt tankeställare och de fick ja innan när ja och christian prata med, men både sofia och christian har rätt,vrf i helvete ska ja lägga ner dåliug energi och gå runt och vara orolig , när ja trivs i förhållandet och mår bra utav att vara med han , jag hoppas verkligen att du förstår att ja verkligen ångrar mej . tycker verkligen om dej du betyder allt för mkt för mej , ja ska tänka mej för ska intev a så negativ, ja vill inte ha ett halvt förhållande som du sa , jag vill ha ett helt starkt förhållande jag vill sattsa fullt på de också, mina känslor för dej är obeskrivliga.
alla gör misstag men ja lovar de kommer inte hända igen , ja lärde mej nått på det.
det är bara för ja e osäker på mej sj , men ja tänker inte göra om de för ja vill inte riskera att förlora dej , de hoppas ja du vet!!




fan annars känns la allt stressat de går så otroligt snabbt allting, och ja börjar känna mej riktigt riktigt sjuk, fiii fan..
får la se va som händer i morgon då....

Gårdagen.

Publicerat: 2008-11-21 / 08:20:16
ja va ska man säga ahah dagen började katastrof iaf, börja med att ja hoppar på bussen till jobbet, sen hoppar först en tjej på som är handikappad =/ hon sitter och pratar och sluddrar för sej sj, ja har sån dålig humor så ja kunde ju knappt hålla mej , skrattar ju inte åt dom utn ja skrattar ju utav att ja tycker de så gulligt, sen när man kommer bort mot majorna så e de ju nått pucko som hoppar på, han sitter alltså hela väögen från majorna tilll där man går av till mitt jobb och verkligen sjunger as högt, fan folk titta på honom och gav han blickar ja höll på å dö utav sjkratt va tvungen att försöka ringa nån ja visste inte vart ja skulle ta vägen..
sen träffa jag anna på torget så kolla vi lite affärer och tog en fika på david bagare, sen när vi skulle vänta på dyggs,så kom de en annan som va handikappad i rullstol (jätte sött) han kolla på mej och Anna och skrek *häääääj* dde va jätte gulligt, snacka om att ja vill jobba med sånna söta =*)sen kom Dyggs och hämta oss så släppte dom mej hos mitt hjärta, så kolla vi på filmen naken, en riktigt konstig film men den va la bra på sitt sett.
känndes så otroligt härligt att se min sötnos igen , förstår inte hur man kan sakna nån så mkt :S.
han e så söt när han sover han ligger och hör sånna söta ljud :D han e för söt..


Varför ville du träffa mej från första början? vet du de ens sj? visste du att de skulle bli så här? eller ville du bara ha en grej?

skit samma nu e vi här iaf och ja vet va ja vill med dej, och vad ja känner, och om detta skiter sej som ja inte hoppas å tror så ger ja ta mej fan upp, men de känns så rätt med dej , trodde de inte fanns sånna som du , du är fan bättre än ja vet inte vad, tycker så jävla mkt om dej..
hoppas alltid de kan vara så att de e du och jag.


nä nu e ja försenad till jobbet måste dra nu.

skriver sen....

hur svårt kan det va?

Publicerat: 2008-11-19 / 20:54:29
upp å ner å upp å ner , ena stunden skrattar ja som ett jävla fån,andra blir de tvärnit och tårarna bara rinner , men VARFÖR :S? va e de för fel på mej, ja mår ju inte dåligt? ja tror ja inte har mått så här bra på många många år som ja gör just nu, ja har en underbar pojkvän,en familj som finns där hela tiden  och vänner som alltid består va som hän händer som finns där för mej både i vått och tort.
va ska man göa när inte vissa förstår? och fattar han inte svenska när ska han ge upp? vissa har då inget liv,tycker seriöst synd om dej  !
gu va duktig fotograf ja är:P
vissa vänner är bättre än andra,men dom äkta kommer alltid bestå å finnas där , och de vet ja vilka de är.
ni betyder mkt för mej vissa av er.
fan riktig jävla sket dag , fy fan va nere man blir i detta jävla mörker.....bara regnar å blåser å blir mörkare å mörkare hela tiden.
gu så fina kort ja tar på jobbet hahava
de finns en sång som säger att,som värmen när de blåser kallt,som lockar dej att gråta lr jubla,den har nånting som griper tag och leder dej från natt till dag..

har hittat en helt underbar pojkvän och ja tycker allt e underbart och de finns ingen gulligare än han ,har aldrig träffat nån som behandlat mej på de sättet han gör, och som får mej att må bra, men ja fattar inte varför e ja fortfarande rädd när ja litar på han? vrf ska ja va rädd när ja liar på han :S ,jag pratar inte me nån om det så drf skriver ja, måste få ut mina tankar ur huvvet,skönt att skriva av sej ibland.innan ja träffa han trodde ja fan att kärleken va omöjlig igen,efter alla idioter man haft innan, asså de känns som en dröm kan en kille vara så här bra som han e? de e svårt å fatta men de e sant.
och vad ser han hos mej kaan man undra,de finns 1000 tjejer men han tog just mej, trodde aldrig de skulle bli nått sånt här fint när ja träffa han första gången ,trodde bara typ de skulle vara max lite strul sen inget mer , ja e helt enkelt chockad över de fortfarande. mitt hjärta som varit krossat trodde ja inte skulle bli helt igen , men det är mer än helt,mina känslor för dej christian dom går inte och beskriva med ord.mitt hjärta till hör dej och mina känslor bara växer å växer mer å mer för varje dag som går. kan mina känslor ens växa mer'? . du betyder jääävligt mkt för mej

Tror.

Publicerat: 2008-11-17 / 19:09:10
Tror nog att allt kommer lösa sej, fy fan säger ja bara vrf känns jobbet så kasst?
håller man på å bli sjuk nu också eller va e detta? hostar å håller på hela tiden, så typiskt att åka på så mkt skit denna årstiden.

fan nu får ja ta mej i kragen och försöka sätta igång och skriva mej ett Cv och sätta igång och leta nytt jobb, vet ju inte om ja får vara kvar på mitt jobb efter jul. har ju varit där nästan ett år nu, på ett sett vill ja ha ett nytt jobb men kommrr sakna mina arbetskamrater då, har nog aldrig haft så bra arbetskamrater som ja har nu.

fan är verkligen sugen på att göra nått med håret nu igen , får la ta å fixa till de kanske nu innan den 28de då ja ska ha kalas.
fan de e mkt som ska göras nu , får försöka extra knäcka nånstans så ja kan lägga undan lite pengar, fan pengar hit å pengar dit ,va man än ska göra så e de alltid pengar allt handlar om,kan inte allt bara vara lite billigare .
ne men de går ju sjklart inte.

tatt ledigt nästa torsdag den 25 då ja fyller år . har massa att göra då, och så ska ja umgås me min älskling lollo hela min födelsedag för sen åker ju hon till thailand 1månad och är borta från mej :(
så vi får se till att hitta på nått mysigt innan hon åker.

ska snön komma snart tro? fan va stora hagel de kom förut ,va riktigt kallt i morse. illa..!

va ska man göra i morgon tro?. får fan sätta igång å gå ut å gå lr att springa nu ska ja fan börja me defrån och med i morgon, de e bara de att man inte haft orken, ja skulle börjat i dag men fick förhinder,va tvungnen att hämta brorsan från dagis och vara barnvakt för mamma jobbar kväll..

vrf har man så mkt tankar? vrf e de så mkt man grubblr på?
är de så jävla nödvändigt ? kan dom bara inte försvinna?..

fan dags att börja köpa julklappar snart med hur ska allla pengar räcka? de e riktigt tajjt..

Hur ska man kunna veta ?

Publicerat: 2008-11-16 / 22:11:06
Hur ska man kunna veta ? det är riktigt svårt.. Ibland känns de som om man inte riktigt känner sej själv.
när man ställer frågan Varför!? och inte får ett humm om vad som är problemet...va fan ska man göra då?
sen säger andra till en , men de kan ju inte vara så för ingenting, de måste ju vara nått som hänt. svaret är nej , de behöver inte alltid vara nått som hänt, alla kan la må dåligt nångång, vet inte varför jag ens mår dåligt nu , ja menar ja har de bra,riktigt bra , tror ja inte ens har haft det så här  bra. har en underbar pojkvän som betyder allt för mej, och min underbara mamma och bror som alltid finns där , och så får ja inte glömma mina underbara vänner.
allting är perfekt jag har allt, men man kommer nog aldrig få svaret på det, alla kan helt enkelt va nere nångång ibland så är det nog helt enkelt finns inte så mkt mer att göra åt saken mer än att försöka att inte tänka på det....



ihelgen var jag och mitt Hjärta Christian och hälsa på Martina och hennes pojkvän Jonas i nol har inte träffat henne på 3år så de va roligt å se henne , konstigt att man inte träffat vissa på så många år, ja menar 3år är ändå rätt länge.men skit samma var kul och träffa henne igen, sen åkte vi hem och la oss , jag somna direkt som ja brukar göra när ja sover hos christian, sen vakna la vi runt 9 tiden ,så skulle han åka med sin bror till onsala. så åkte ja å träffa sofia en stund efter de, sen åkte jag till elgiganten och bytte dataväskan, å sen blev de hem igen , sen träffa ja mitt hjärtaa på kvällen igen.

idag vakna vi relativt tidigt,tyckte de va så hilmla härligt väder solen va framme och allt så vi  bestämmde oss att gå en lång promenad med hunden, vid gick  ner mot avenyn och aa ja vet inte allt tror vi va ute i över en timma iaf, va riktigt härligt att få kommit ut att gå iaf, får fan sätta igång att motionera lite mer nu!


jag är verkligen glad att jag har dig christian du har verkligen lyckats laga mitt hjärta som varit krossat och du har lyckats ta de i från mej också så snällla lova mej att behåll det... mitt hjärta tillhör dej.... <3

Huujeda mej.

Publicerat: 2008-11-11 / 14:54:41
fyy fan va orättvist vissa saker är.
orka att man har så jävla ont att man inte ens kan gå å jobba , den här jävla roliga veckan va e de för nått, man kan itne göra nått förlorar både mkt blod och har så ont att man knappt kan gå ur sängen, å inget hjälper orka..

vrf känner man sej så jävla deppig denna mörka period också? har vell ingen andlening till att vara de? eller jo i och försej de har ja lite granna. men de e inget ja vill gå in på . men vet faktistkt inte va ja skulle tatt vägen om ja inte skulle haft en sån underbar pojkvän och mina underbara vänner <3

nu är de exakt två veckor kvar tills ja fyller år, och den 28de så e de ju lokal fest, shiit tiden bara rinner i väg, får snart börja sätta fart och fixa å planerar ja har inte ens börjat tänka på de har bara haft de i baktanken. de e beräknat med mat för 50 pers samt lita alkohol. haha fy fan de kommer bli dyrt. men hoppas de blir riktigt kul iaf. god mat, dricka , underbart dolk som kommer samt karaoke haha de blir nog riktigt kul ser fram i mot de.. det går snabbt , man får se till att börja gå å handla å så i nästa vecka iaf.

idag blir de la bara en slapp dag har varit hemma från jobbet i dag för ja har haft så ont, blir nog till att man e hemma i morgon med =( fan får inte bukt på detta. så kanske min bebi kommer förbi sen när han har tränat innan han åker till jobbet, kan ju alltid hoppas att han kommer förbi en stund. du betyder så otroligt mkt för mej Christian.

har inte träffat mamma på ett ttag heller ,ja hoppas  verkligen de kommer ordna sej riktigt mellan oss..

Nu var de dags igen.

Publicerat: 2008-11-10 / 19:40:38
nu är det ännda dags att ta att skriva lite skit här, har ju inte gjort de på ett tag.. hänt en del nu de sissta.



vill börja å säga grattis till Hahne och Sofia till sonen (F) lycka till!

fy fan nu börjar verkligen de bli kallt ute,triiiist! ..
fan va tiden går snabbt, nu fyller ja år om dryg 2 veckor och har massa att göra och masa planering,*surt*
tack till mina vänner å mamma som ställer upp!
sen e de jul om nåhra veckor me shiit de går alltså försnabbt.

veckan har sett ut ungefär så här.


fredags var ja och mamma inne i stan och träffa Petra och Stefanie, vi drog och spela Bingo med alla gamlingar hahah fan missa loket han är där varje onsdag får la ta å glida förbi där nån onsdag :P sen efter de gick vi ut på en returang och åt god mat och tog ett glas vin. sen efter de så släppte dom mej hos min Sötnos, vi gjorde inte så mkt mer än att kolla på tv å mös. alltid lika härligt att få vara med dig Christian du betyder verkligen mkt för mig du har verkligen lyckats stjäla mitt hjärta,hoppas att du behåller det .

lördagen vakna vi upp runt 11 tiden kanske tippar ja på, så gick ja å chrsitian till landala och vänta på sofia,för vi skulle till onsala och hälsa på min farmor och farfar en stund, haha sikken resa, jag och hon flängde igenom hela centralen tror jag. först in på pressbyron sen blev de burger king och sen köpte vi blommor blev en blomma till farafar för de va farsdag och en ros att lägga på pappas grav, och sofia köpte en ros till sin farmor som hon la på minnestunden.
sen va vi hos farmor å farfar och åt bullar och drack kaffe och tjöta. så fick ja min födelsedagspresent i förskott , fick en bärbar data , jätte snällt av dom så blev jätte nöjd. har ju inte haft data på ett bra tag nu i och med att min pajja.
sen körde farfar hem oss till mej, tog en snabb dusch och sofia laga maten de blev kykling och ris med curry sås. sen kom ida hir också så gjorde vi oss i ordning ,sen åkte vi hem till Ida så hon fick byta kläder å sen blrv de att vi åkte till sofia så hon fick åkt å bytt om , sen efter 50 minuter försening så var vi framme på biljarden där mitt hjärta och hans kusiner va och vänta på oss, så dom spela lite biljard och tog några glas.
sen åkte ja å chrstian hem till han och nana... de enda ja sakna den kvällen va min älskling Lollo =(

söndagen hämta mamma upp mej hos christian så åkte vi hem till mormor och morfar för de va farsdag. va rädd många där mamma, jag,brorsan,lill kusinen,heidi,moster å hennes ggubbe, och mammas gubbe ., så vi fika goda saker sen åkte ja hem och la mej,.


va ändå en helt okej helg.


är verkligen glad att ja träffa dej Christian Starke du betyder mer än du tror du finns i mitt hjärta !