Sjuuk

Publicerat: 2008-12-29 / 12:17:43
Måste man bli sjuk exakt just nu?
de e inge kuul,har så ont i mina leder,sen tycker man så sjukt synd om sej sj, hoppas ja blir något bättre tills på nyår iaf, så ja slipper ha så sjukt ont i lederna och denna hemska försyldning.

kan inte bara de här gå över orkar inte se mamma må så här dåligt p.g.a det svinet, det kommer bli bra mamma!!


Nej jag vill aldrig vara utan dej,du är nått utav de bästa som har hänt i hela livet och mera kan ja inte önska mej,jag vill att du ska veta att jag älskar dej,
jag ska aldrig lämna dej, det svär jag på ska aldrig gå från dej,även när det värkar svårt,de svär ja på ,så stannar jag kvar hos dej.
När jag kan känna dina andetag,och ja kan höra hur ditt hjärta slår inom dej, då vill jag säga hur oändligt glad,du gör mej när du rör vid mej då älskar jag.
jag ska aldrig lämna dej !
C.Starke 28/9-08

brr å bläää..!

Publicerat: 2008-12-28 / 21:50:23
Brr å bläää de e ta mej fan svin kalllt, vakna utav att ja mådde ritkgit piss , värre än va ja gjorde på natten ,fick ju så ont i natt igen i sidan av magen att ja var tvungen att åka upp, ja sa att de inte behövdes men älskling å dom tyckte de å åkte upp me mej ist, men som ja sa så hitta dom inget som vanlligt! värdelöst me svenk vård. de e va ja tycker iaf sen va andra tycker de skiter ja i .. . men va e de ja åkt på nu då? skit ont i lederna,ont i halsen och dessutom jätte ont i näsan :S vet inte hur de kommer sej men den ömmaar så jävla mkt de gör svin ont de gör ont bara man andas igenom den helt sjukt :S!

skit samma, idag har ja jag å min älskling varit tillsammans i 3 månader och träffats i 4a, fan va tiden går snabbt, ja älsakr dej bara mer å mer för varje dag christian ,jag hoppas du verkligen vet det !

<3

julen är över.

Publicerat: 2008-12-25 / 17:47:38
nu är äntligen julen över hahaha :P
ne men visst de e la mysigt en gång om året men folk gör en förstor grej av de hela tycker jag..
va en rrätt lugn jul ändå.
va me släkten till 19 så kom älsklingen å hämta mej så åkte vi hem till han och bytte jul klappar och tog en öl sen decka vi , men sj klart såg vi ju tomten e far till alla barnen , den får man ju bara inte missa haha så grym som den e :D

vart en sväng hos Anna å Dyggs sen åkte vi till media markt och kolla lite , och nu sitter ja å väntar på att ida ska ringa ,ska hoppa in i duschen med, sen börjar vi å jobba kl 22- 05 illa hur fan ska ja orka de ja som e så jäklaa trött idag haha, ne mmen de ska nog gå bra , haha vi ska stå i garderoben på valand tror ja att de ba shiit e kommer va knökat med folk illa illa...haha får la se hur de går kommer va helt slut :P

äälskar min familj,mina vänner och min pojkvän mest av alllt

Dan Före DopparDan.

Publicerat: 2008-12-23 / 11:04:15

fan va detta året gått fort, de e nog de västa året som har varit, så många som förvunnit m,m de e helt otroligt.... =(
men de finns en bra sak iaf, de e att ja träffa Christian, de e ja jätte glad över så de e la nått possetivt av året då
.
fan nu e de julafton i morgon, de går inte att fatta de, sofia har säkert julstämmning hon e ju i norrland me sin per.
de e riktigt fint där,dit åker ja gärna igen,undra hur morgon dagen blir nu, hoppas att den blir okej iaf, men den är ändå
över efter ett par timmar, tänk va folk e stessiga å skit när de e juk som e över lika snabbt som en helt vanlig dag.de e onördigt att lägga ner så jäkla mkt tid tycker jag. men men alla har olika åsikter.

mamma du klarar de här, du får vara i lägenheten hur länge du vill och behöver..!

=)

Publicerat: 2008-12-19 / 15:01:23

träffa micka igår, inte träffat henne på två år och vet inte vrf :S vi bara gled i sär.
sen tog vi kontakten förra veckan lr nått igen , så bjöd ja över hennne på ett par öl, så hon kom över igår så satt vi å tjöta och så, och så drar hon fram sin tele å sätter på "800% du kan lite på maj, du kan lite på maj" haha ja höll på å dö verkligen, så roligt hade vi när vi satt å vänta på bussar i en evighetstid ,så astt vi roa oss me att spela in sjuka låtar.
sen helt plötsligt fick vi för oss att dra in till stan, så mötte vi victor och edward en stund, va på rockparen och några mer ställen , sen fastna vi ju inne istan för bussarna slutat gå, så vi fick ta oss till de värsta stället utav dom alla nästan ovh träffa hennes va de nu e kille på g lr aa, så hann vara där typ i 20 min sen va kl 5 å då va man tvugen att åka till jobbet.
så jobba till kl 12 , asså de känndes inte som vi hade varit borta från varan i 2 år, de va som ingenting när vi träffades igår typ som vi börja där vi sluta sisst, haha låter kanske knepigt men. hon e iaf lika sjuk som vanligt och de e bra :;D


men sen blev de lite tråkigheter mellan mej å min älskling, förlåt de ska inte bli så igen,de va inte meningen ,vet att du barfa bryr dej om mej, jag älskar dej å tack för att du e så underbar (L)

isch va kallt.

Publicerat: 2008-12-18 / 16:01:09
isch va kallt de e ute!!!
man blir depprimerad ju haha fan va illa de e å frysa..
tillåmed inne 'är de kallt..!

igår va ja iaf å plåta lite grnna tog med ida så hon fick testa på de , de va roligt, va meningen att vi bara skulle pplåta ett par timmar men de blev från 18-22.30
Foto-Nic
nu väntar ja på anna sen får man se va som händerr

snart juuuuuuuuuul

Foto-Nic

Gratis

Publicerat: 2008-12-16 / 07:18:24

är du bloggare se hit!
har du alltid viljat testa en annan ögonfärg?
nu kan du göra det , vi bloggare kan testa gratis linser om du trycker på länken... kolla själv :D
www.fargadelinser.com

lissberg igår.

Publicerat: 2008-12-16 / 07:13:33
va riktigt mysigt va där från kl 19-22 när de sdtängde me sofia och åkte skridskor.
sen tidigare efter obbet va ja me mamma inne istan där vi gfick syn på enn riktig kamel fan va söt den va klappa den okcså har aldrig sett en kamel i verkligheten och fått klappa den innan :P haha.
sen fick man avklarat en till julklapp igår, fan att de alltid ska bli lika dyrt varje år om inte dyrare hehe.
fan va trött ja e ka de bara inte bli sommar så man har något lättare att komma upp på mornana, de e sannslöst nu plus att de e för kallt fan har på mej 3 tjocktröjjer och fryser ändå igenom vinterjackan, va e de me mej e ja sjuk lr va e de?.
fyy fan.. ja vill ha sommar!
han va så söt :Dhaah
Sofia på gånghaha
:Dåå så fint
julafton om 8a dagar nu, de e inte sant va tiden går snabbt , får se till att avklara resten av julklapparna den 23dje hoppas ja hinner deet....

nu e de dags att dra till jobbet snart med..

men de va kuil att ställa sej på skridskor igår igen haha inte gjort på många många  år , vikky på hal is va de oja , kan inte åka skridskor haha men de bjuder ja på :P men ja rammla faktiskt inte  :D

nöä nu ska ja gö mej i ordning bussen går snartt..

bättre att bli sårad utav sanningen

Publicerat: 2008-12-14 / 22:36:38
jag har alltid sagt de å ja säger de igen , jag blir hellre såradutav sanningen än en lögn..vrf kan inte folk lära sej det? hur kan dom ens med att gå runt och ljuga om saker,som får folk att må jätte dåligt.
varför kan man bara inte vara ärlig? man kan inte lita på nån längre,vem ska man egnetligen våga ta förgivet, ska man våga lita på nån? tycker de e riktigt fegt varför kan man inte bara skippa  det å hålla sej till sanningen,jag skiter fullständigt i om ni ljuger för mej, tycker bara de e riktigt tråkigt mann kan knappt veta vem som e ens väänner lr inte. men ni gör som ni vill ja orkar inte bry mej längre. men om C skulle ljuga för mej nån gång så vet ja inte va ja kommer ta mej till, e rädd att ja en dag ska få veta nått ja inte vill , men nu ska ja inte tänka så, jag hoppas haan känner lika dant för mej så som ja känner för honom, och jag hoppas att han aldrig skulle utsätta mej för otrohet och lögner, för de skulle ja aldrig utsätta honom för..


utan någon tvekan är att du den perfekta.
Du och jag förevigt det ska alltid vara så.
Ví behöver bara bry oss, bara bry oss om oss två.
Du och jag och kärleken är sann,
djupast i mitt hjärta där finns ditt namn! C Starke

Ont det gör ont.

Publicerat: 2008-12-13 / 22:17:19
äntligen , har väntat på denna dan så fruktansvärt länge, men igår slog den in och det var en sån underbar känsla, kunnde inte hålla ttårarna tillbaka .
mamma sa äntligen förlåt för de hon har utsatt mej för, hon fattar inte hur hon kunnat göra så mot sin egna dotter och att hon mår så dåligt över att hon utsatte mej för de .
de enda ja sa tillbka till henne var, hur kommer de sej att du upptäcker de nu och inte gjorde de under alla dom andra årena när helvetet bröt loss från forsta början, då börja hon gråta och sa att hon hade fått en knäpp att hon mådde så dåigt då hon inte visste hur illa hon utsatte mej för.,det gör inget mamma de ska du veta , är bara glad på astt denna dan äntligen kom,de va en riktigt underrbar känsla....




Fredags hämta mamma mej på jobbet så va vi å kolla på min lillebrors lussefirande på dagis,aha som vanligt va alla tjejer lucior,ovanligt haha. och så trodde ja brorsan skulle va tomte men nene han va pepparkaksgubbe ist hehe jaja de e alltid lika gulligt att kolla på dom små sötnosarna när dom sjunger.

<3:Dså söta



sen åkte ja hem till sofia och drack lite vin och tjöta, kom frma till att vi kännt varann i 10 år nu de e fan helt otroligt tiden går så jävla snabbt så de inte e sant.

senare på kvällen kom älskling å hämta mej så åkte vi till liseberg med ett annat par och kolla , sen åkte vi hem till älsk så laga killarna mat medans ja å Isabelle låg å kolla på idol finalen, sen kolla vi på en film eftger maten som ja va delaktig och kolla på i 10 min kanske sen låg ja i mina egna drömmar.

fan va meningen att ja skulle hänga med älsklingen på julbord idag me hans jobb, men ja va tvungen att stanna hemma för denna jävla mensen, helvete att man ska ha så ont utav den.


Älskar dej Christian Starke mer å mer för varje dag.Ronja och min älskling<3

ja då va de avklarat ja

Publicerat: 2008-12-10 / 21:47:55
nu har ja äntligen fått träffat älsklingens mamma.
va där på middag och så de va jätte ttreevligt fick ett jätte fint armband hon hade gjort också,jätte gulligt av henne.
det var inte så farligt som ja trodde de skulle vara, fattar inte vrf ja ska va så nervös hela tiden.
nu har ja iaf träffat lite av hans släkt , mamman,pappan,brorsan, brorsans tjej ,å två kusiner plus några kompisar  haha de e inte illa pinkat för att vara mej :P

tack för att ja har dej älskling du stöttar mej verkligen,tack för du ställer upp så som du gör för mej, de betyder verkligen mkt för mej... du är den killen jag alltid drömmt om, är ovärkligt att jag fick dej.. de känns så jävla bra med dej,jag älskar dej så otroligt mkt att de värker i hjärtat!

och mamma,va inte ledsen det löser sej, jag finns här för dej och stöttar dej till 110%, dina vänner,släktningar å familj finns här för dej, de kommer att gå bra de e bara jobbigt den första tiden ,de e de för alla som går i genom de,du har klarat så mkt här i livet då här det är ingenting om man gemför med de andra som hänt, du kommer må mkt bättre utan han jag lovar dej, lita på mej när jag säger det, du kommer hitta en mycket bättre i framtiden, ni var inte ämnade för varann, är bara ledsen att du inte lyssna på mej tidigare , jag älskar dej mamma..


Min goa puuuusss kan äta upp dej !!!
min goooooos

Fii fan va segt!

Publicerat: 2008-12-09 / 07:20:10
usch va segt de är att gå upp på månarna, de e inte klok.
svårare å komma upp när de e så mörkt också, kan de inte bara börja ljusna lite så de blir lättare å vakna.


vissa litar man mer på än va man gör på andra.
varför ska de vara så? vrf ska man gå runt å vara osäkra på folk,tycker de e så tråkigt å tröttsamt att lägga ner tid på.
en dag kommer de smälla riktigt hårt, och då kommer ja inte orka mer, du sårar bara inte mej, utan du sårar många mer, varför? mår du bra utav det? eller är de för att du själv inte mår bra ,att du måste göra så mot andra? de e rikttigt falskt att gå å baktala folk å snacka om dom =/, varför gör du de? vill du ha uppmärksamhet eller va e de?. tycker bara de e så tråkigt =(. hoppas du kommer sluta me de snart annars kommer inte nån mer orka...

idag ja missa ju bussen till jobbvet så ska ta nästra som går 48. sen slutar ja kl 14 så ska ja åka hem å laga mat, så ska ja ta mej ner till källaren även om den ligger under mej tar de ändå i mot att ta sej ner, de e ju så jobbit menar ja :P s¨å ska ja sätta upp en tvätt tid.
sen ska jag fan i mej städa fan vikky får fan ta tag mej i kragen nu , kan inte bo då här. men har inte orkat de tar ju i mot så fruktansvärt mkt ,de känns som man inte gör nått annat än astt bara städa  å städa å tvätta  å tvättra å laga mat hela tiden , fy fan men från å me idag så ska ja städa en gång i veckan så kanske man får rutin på de å gör de en gång i veckan!





Min underbara bäbis katt, vet inte va ja skulle gjort utan dig hj'rtat!
e du sur älskling?

Brrrr!

Publicerat: 2008-12-08 / 15:17:30

Brrrrrr va Kallt de är! ! !
kan de inte bli sommar igen? vinter tid är ju bara så kallt å tråkigt å blaskigt.
undra hur julen kommer se ut nu när de ser ut som det gör?
va ska man göra ,de finns inte nått å göra när de e sånt här väder,de e inge kul å va ute , å de e så mörkt hela tiden =/
fan de e bara någa veckor kvar till jul , har bara fått köpt 3 julklappar, aooof de e svårt å de e segt att man får lönen den 23 dan innan jul ska man hinna handla allt då?
aa ja hoppas att de går ihop.

va fan händer idag då?
jo man ska va barnvakt men sen? usch va tråkigt väder de e!


Christian Du läkte såren i mitt hjärta och du gjorde de helt...
Du har hela mitt hjärta! jag älskar dej!

Ett gott skratt förlänger käften.

Publicerat: 2008-12-06 / 16:42:38
ojoj vadman kan skratta mkt igentligeen,är de lika nnyttit att gråta som när man skrattar?
jag tror faktistk det om ja ska va ärlig, näer man e glad å skrattar måsrte man får skratta ur sej de , de e inte bra att hålla dde inom sej man ska dela me sej tilll andra å få ut de tycker jag , samma när man e ledsen, är man ledsen ska ,man abslout inte hålla de inomsej de måste komma ut ur en , när ma gråtit så känns de mkt mkt bättre.
ja vet inte vrf ja sitter å tänker på de men a ja vet inte :P


känner mej,glad,trygg,och lättad och överaskad.
det känndes som en chock, de känndes underbart att få höra, mitt hjärta höll på å stanna sammtidigt som de slog jätte hårt. att få höra de just från dej, kunde inte vara mer underbart, jag har faktiskt gått runt å undrat om man skulle  få höra de ordet nån gång, fan vilken underbar känsla iaf , blev alldeles varm i hela kroppen, och att nu när du sagt de att ja kan få säga de till dej med, visste att ja älska dej när du sa de till mej, men nu när du sa att du älska mej, å att ja bara kan få säga de utan att gå runt å tänka, vågar ja? kommer ja skrämma han? är de för tidigt?är han redo för att höra de?
men nu harj a fått svaret å de känns så jävla underbart..

jag älskar dej C Starke.!
kärlek

va ja slarvar.

Publicerat: 2008-12-04 / 21:24:26
va ja slarvar med att skriva här då, ska försöka skriva nått varje dag....
japp idag har de vart en seg dag som alla dom andra dagarna, tror inte ja e riktigt kry heller ,känner mej lite febrig i mellan åt plus att ja nyser och hostar väldigt mkt...men de e ju en sån period nu.

går dagen såg ut ungefär så här, han komma hem å va hemma i 5 min, sen gick ja till bussen där Denice satt å vänta på mej , så vi åkte in till stan och kolla lite i affärer, sen gick vi förbi ett ställe där Denices kusin jobba så gick hon med oss lite grann inne istan. ja fick köpt två julklappar igår de e inte illa de, men får försöka å handla klart alla andra klappar i nästa vecka iaf...
sen åkte ja hem till min lilla sjuka älks., så laga han en god middag , sen så la vi oss å kolla på film ja störts decka efter typ 5 min va helt färdig.sen så när kl ringde på mrogonen så va han så söt å körde mej till jobbet dfast han va hemma å var dålig, så söt e du <3

och idag har ja jobbat å vart barnvakt druckit te med Victor ,fixat annas hår och ätit med mörten.
vart en lång dag men ändå fått gjort en del.
utan att träffat min snuttelutt. hoppas du mår bättre,

Han gör mig glad och visa mig vad lycka innebär,
att ha han så nära, att bli omtyckt såhär.
Han fick mig börja tro att äkta kärlek kanske finns.
jag kommer aldrig släppa mitt tag,försöka behandla dej som killen du förjänar att vara.
jag har en kärlek till dej som fjag tror är besvarad,
jag tänker hela tiden på drömmen om oss två,där vi åker till ett land där ingen kan se på,
vi skrattar och leker och har det underbart,där solen lyser hela tiden och himmelen är klar,
viill du följa med på resan med mej isf sticker vi nu vill bara dela den med dej.
Jag skulle vilja göra allt för dig, för att få dig må bra,
för att få se dig att le, skratta och vara glad.
Att ha din kropp emot min, i en underbar kram,
betyder mer än du anar, tänker på dig varje dag!
Christian Starke...