oj oj oj .

Publicerat: 2008-08-26 / 11:20:05
det är mkt tankar som svammar runt i huvvet förtillfället, de e ett stort beslut och ett stort ansvar, hur kommer de se ut sen och hur kommer allt bli?
tur att ja har vänner som ställer upp för mej  (L)



i söndags var ja med mamma och brorsan i falkenberg och hälsa på en kompis till mamma, och åk jätte god middag och jätte god fika. kom dit vid kanske 12 tiden och var hemma sent.
det blev lax och potatis med nån jätte goo sås.
och så hade hon gjort en annurlunda marängswish. den va riiktigt goo iaf..
mådde ingae bra där iaf.
har käntn mej krasslig i 3 veckor med hosta och sånt.
men nu har de slått ut och är som värst, de ömmar i hela kroppen när ja andas och hostar.
så har vart tvungen att sjukanmäla mej nu jag hoppas verkligen de blir bättre för detta tar verkligen på kraffterna =/
blir la till att ja får beställa ny tid hos doktorn fast ja redan varit där en gång och då sa han att de bara va en liten virus infektion så ja fck host medecin tycker de e konstigt att de bivit värre då :S


jag vet inte hur ja ska berätta för mamma ,vet inte va ja ska göra?
va ska ja vända mej till?
kanske nån som vart med om samma?
hur ska mmamma reagera hur ska hon ta de?
kommer hon finnas där för mej? eller kommer hon vända ryggen åt mej helt?
det är nått ja e rädd för. och min släkt va kommer dom säga? kommer dom finnas kvar eller kommer dom också försvinna? egentligen ja e 20 år e vuxen men ändå, va ska ja göra??
bäst å vänta ett tag till..



ne ska la ta å lägga mej framför tvn ett tag ....

Till alla er killar som blir förvirrade i vissa situationer...

Publicerat: 2008-08-18 / 21:03:42

När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon "bumps" in i dig .... "Bump" in i henne också och få henne att skratta!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den

fy fan va ja INTE orkar me såna killar!

Publicerat: 2008-08-17 / 18:44:13
fy fan va ja hatar när killar inte fattar?
va e de som e problemet igentligen? när man säger till dom att man inte vill ha personen vrf kan dom då inte acceptera de?och när man säger "jag vill inte ha en kille som håller på å pressar mej å klagar på mej som inte nöjjer sej med mej hur ja än är" och inte nöjjer sej med 4 sps eller 6 eller 2  va fan e de? hakar upp sej för man inet skickar mer sms? harre gud ja orakr la fan itne sitta å messa, och han blir sur att ja inte hör va mej varje dag, måste man höra av sej varje dag? harregud ja har för fan ett liv ja måste jobba, ja har ett hem att ta hand om me måste städa ja måste tvätta ja måste hinna hälsa på min famil ja måste verkligen hinna umgå med mina vänner då vill ja inte å har inte tid att sitta å skriva massa mess ? va fan e de du sk fan itne bli sur på mej då du måste förstå att ja har ettl liv orkar inte sitta å smsa me dej hela tiden då nöj dej me den tiden ja skickar, ja menar ja skicakr inte dygnet runt me mina vänner , okej kanske messar me nån ja verkligen tycker om skit mkt i början men inte mer.

om du inte kan acccperta de? och när ja säger att ja itne vill ha dej som pojkvän och blir sur å grinig.?
men seerriös va e de? tror du verkligen att vi skulle kunna hålla ihop när du hålelr på å hakar upp dej hela tiden för en sån sak? neej lilla vän tror inte de , ja orkr inte lägga ner energi på sånna som du att få in de i hjärnan, om de e så svårt å fatta så aaa fan ja blir så jävla arg, har träffat nog me svin orkar inte utsätta mej mer för de.

och när ja säger att vi ska va vänner för du sa de sj till mej , "om de inte blir nått m,mellan oss så kan vi iaf va kompisar" å ja sa lixom aja visst de e klart, och ja vill ju itne de å ja har föklarat så VÄL för dej att ja inte vill va mer än kompis och vi aldrig kommer funka ihop de skulle aldrig funka , men vi kan va kompisar,  å sen sa ja också de att ja inte kan va mej sj kn inte va den vikky som ja är mot mina vänner när du inte fattar å får in att ja inte är intresserad då blir ja mer skugg å kort du måste få in om du inet vill va min vän så e de ditt problem men kan inte bli tillsammans me nån ja verklign inte e intressserad av inte tänder på inte ens har kul ihop med .
de hänger helt å hållet på dej de ja kan vara med dig Stefan är att vara din vän inget annat!

Veckan,Helg,bröllop

Publicerat: 2008-08-17 / 17:46:55
Nu har ja inte skrivit på ett tag, men kan säga under denna lilla tiden ja inte skrivit nått har de hänt för mkt...både possetivt och neggativt...

förra helgen var ja ute med ida också . å träffa min kära syssling och hans kompis christian så vi va förrst dessvärre på gp å drack sen drog vi till park lane de va najs den kvällen träffade så mkt gamla kompisar så de va riktigt najs=) va hemma runt 6 på morronen. de va en lyckad kväll iaf.
christian å ja :Dja å min syssling jakob <3
ida å ja <3




 i veckan flänger jag och ida runt i hela stan och fastnar i hisingen kör runt hela hisingen vi var verkligen överallt å satt i bilkö i över en timma å harregud de va sånt vel , sen när vi kom till frölunda åkte vi till hisingen IGEN haha aa de va så mkt.
fick reeda på en sak som har gjort mej välldigt förvirrad vet inte va ja ska göra men kan säga tack Ida <3 vet ine va ja sklle gjort utan dej i denna sittsen ,de betyder jätte mkt för mej... !
nog pratatr om veckan , har ätit mkt gott iaf.
sen i fredags tog ja de jätte lugnt.









och nu i lördags var ja på bröllop för min farbror fan va fint de va!!!!
dom var så vackra.. hände mkt skojj å fylla den kvällen jäklar så mkt man fick skratta, å va kul å träffa mina släktningar.
hha farmor blev verkligen på örat var uppe på dansgolvet och dansa grekisk dans hahah hon e grym när hon släpper loss hon var uppe å dansa å dansa och sjöng som bara denn hahah de ligger i släkten de :D.
fan va alla var fulla å glada, det var trevligt , sen satt ja å tjöta me farfars systers man och han sa till mej att ja gärna fick låna deras lägenhet i buddapest  när ja ville , fan va grymt :D
de va iaf en lyckad dag mkt mkt skratt.
och god mat var de fan va mett man blev ,de e de värsta med bröllop..
innan vi åkte ner till onsala till farmor och farfar innan vbröllopet så var ja å mammas gubbe uppe på frölunda torg  å kolla runt efter en ny klänning , hitta en skiiiit fin klänning verkligen men den va förstor fanns inte i mindre stolek så de va skit synd men sen hitta ja en annan skit snygg klänning som ja fick å ett nytt haldsband så de blev jaallt nöjd med.
klockren<3
s¨fina
men funderara faktiskt på att gå till baka till torget å köpa klänningen ändå å sy in den för den va jävligt najs :D
skriver mer i morgon eller så =)

Tisdag !

Publicerat: 2008-08-05 / 18:49:19
Tisdag, börja kl 6.45 idag å jobba över till kl 15.55 hann bara komma innan för dörren så ringer lollo, så ja springer ut så drar vi iväg till 421 och kollar lite på hm och sånt, sen behövde vi handla också så vi handlade en del, sen blev vi svin hungriga så vi drog till sisjön å käka, sen när vi ändå va där så åkte vi till Öb och köpte lite billga saker hahahah fan va ja skratta, när vi e där inna å diskuterar vilka chips som e nyttigast och minst fett i så droppar de nått i taket och lollo fligger verkligen åt sidan för hon trodde de va en fågel som sket på henne ahahah de låter inte kul men de såg så jäkla roligt ut så de inte va sant:P nu sitter ja här e helt slut , har precis packat upp alla varor så nu är både kyl och frys fulla,usch va tråkigt det är när man kommer hem och de sserr ut som ett bomnedslag fy fan , måste både städa å tvätta , men man orkar ingenting när man jobbbar. men man får ta en sak i sänder.. ska la lägga mej tid så ja orkar upp till jobbet i morgon också. kolla på några avsnitt av vänner om de intek ommer något bättre på tven. Ida kommer förbi en sväng här om en stund också. så vi ska la tjöta ett tag. Fan man får vara rädd om dom som man älskar som står en nära men vet aldrig vad som kan hända, gäller att ta vara på varanndra innan de e försent. får ta å skärpa mej bråkar hela tiden med mamma :( va ska man göra när man går varandra på närverna? e de för att hon e min mamma ? och för att ja älskar henne överallt annat och att ja e så rädd att förlora henne? bara för att de e henna ja har kvar av mina föräldrar? fan får ta å skärpa mej! Bääääästa Vikky å bääääästa Lollo :D

första jobbdagen.

Publicerat: 2008-08-04 / 17:36:47
Fy fan sikket jävla väder de har vait sen i morse , riktigt tråkigt man blir så jäkla trött.
börja ju jobba i morse , jäklar va trött ja e ,tillbaka till helvetet igen fiii fan :P
men men de e bara å bita i hop.
men sluta två , fan blev henomblt när ja gick ut för att ja skulle ta bussen min jacka va svart och den e annars miletärjacka, hoppas de blir bättre väder i mon.

man märkera att de va första dan idag somna med en g¨ång ja la mej i sängen och skulle kolla lite på tv, men mamma ringde å väckte mej , så ja bestämmde mej för att åka med ,börjar ju ändås 06.45 imonron så kan åka med henne.
blir nog bara en lugn dag i dag orkar itne träffa någon, så blir la att umgås me lille bror och mamma sen ska ja nog kollar på vänner de tröttnar man aldrig på .

imorgon efter jobbet blir det nog stan.



I kärlek finns det trohet
I trohet finns det kärlek,
men vad finns i otrohet?
det har ja alltid undrat.





Kärlek kan tyckas på många sätt
för några en börda, för några så lätt.
Kärleken är inte alltid sann
varken för kvinna eller man.
För vissa tar den slut,
för andra håller den livet ut.
För vissa kan kärleken tyckas långt bort,
för andra nalkas den inom kort.
Kärleken långt där inom oss bor,
ja kärleken, den är verkligen stor!

Jobbigt läge!.

Publicerat: 2008-08-03 / 16:46:29
Alltså ibland vet man ju inte va man sysslar med! .
i går , tog ja de riktigt lugnt satt hos morsan och tänkte sova kl va ändå "rätt" mkt , kl va 21 men telen börja ringa och de blev bestämt att vi skulle till billdal till andy och några.
mobilen ringer å mellie sa gå ut nu vikky för andy kommer och hämtar oss nu , så ja fick slänga på mej kläder hann inte ens göra mej i ordning , sen när han had hämtat oss drog vi och hämta min älskade Lina i mölndal , tillslut va vi framme i billdal. först va de inte så mkt folk men Andy,David,Kråkan,Zaya,Shefko och 4 andra killar sen kom Jessica,Jojjo, och 3 andra tjejer och så mellie då förstårs.
va kul och träffa dom iaf . vet inte vrf men jag , mellie och lina bestämmde oss att dra hem så andreas körde hem oss.
fast på ett sett ville ja verkligen stannat kvar.



alltså ibland gör man sånna stora misstag fan också, va tänker ja med?
de får itne bli så. ja får ta de lugnare å va mer stakarre så slipper de blir sånna misstag så ja mår dåligt över det.
fan sikken ångest.

sen e det en annan sak också , Hur ska man vet ?? ..när ja inte är med han så känns de inet spec men när ja väl träffar han och spec när han e så jävla gullig då blir man helt fast , gör han de med flit eller va vill han? han får mej att falla pladask typ haha fan också . aja men vet aldrig med killar men han vet vart han har mej de märker ja , och ja hoppas verkligen att han hör av sej snart iegn och fixar sin jävla tele .


ja hur veet man?


fy fan i morgon börjar man jobbet också, fan va snabbt dessa 4 veckor har gått,kunde de inte varit lite lite längre typ 6 veckor eller iaf 5.
de e ju itne så att ja längtar att börja jboba , kommer va helt jäkla slut denna första veckan.
och har inet ens börjar vända p¨å dygnet undra hur ja kommer komma upp.


Lina!  tack för att du e så otroligt underbar vän <3jag och lina <3

Skara Sommarland / Donsö,Styrsö + Fredag.

Publicerat: 2008-08-02 / 19:03:45
Tisdags morgon ringde Ida kl 06.30 upp å hoppa in i duschen och packa iordning badkläder och grejjer .
kl 8.00 kom Ida och hämta mej drog till mölndal och hämta upp Ante och Patrik.
sedan brumma vi iväg mot skara sommarland.de första vi ser när vi kliver ut ur bilen är hur lång kön va fan vi skulle säkert få stå där emr än en timma iaf, som tur va var Tony där så vi gick till andra sidan har inet träffat han på aa ja vet inte när va kul å se han (L) .  å där på den sidan va de inegn männsika så vi gick rätt in där =) så gick vi å hitta ett bra ställe att lägga vpåra saker på och så bytte vi om till badkläder och hoppa i fan va varmt de va alltså! kunde va i land i kanske max 5 sen va man tvungen att bada igen , haha fan va kul vi hade ida du och jag på alla åkaktaktioner på badet hahahahh vi blev som små barn igen , haha å sjklart när man har med sen två killar så ska dom alltid hålla p åå dränkas fyfan.sen va de korvdags så käka vi sen bestämmde vi oss för att åka lite karuseller , haha två st blev de berbanan och nån liknanade flummride lr hur de stavas , sn va d för varmt så va tvungen att åka i å bada igen haha fan va kul , sen när de stängde åkte vi hem haha både ja å ida slockna direkt  när vi satte oss i bilen typ å vakna upp när vi va i alingsås för vi skulle käka å ta en glass satt där ett tag å tjöta sen fortsatten vi hemmåt , sen drog jag,ida och ante ner till smitten för vi ville ta ett kvällsdopp men de blev inget kvällsdopp vi bara satt där å tjöta ist haha . sen drog vi hem för vi va as trötta ja slockna direkt.



på torsdags morgonen ringde anna och tjöta lite va också skit varmt så vi bestämmde oss för att följa med morsan och dom med ut med båten , haah vi hamna på donsö Hövve haha.
så vi låg där å sola å bada ett tag, sen grilla vi korv och åt, sen kom anna på iden att dra över till styrsö och ta en öl på bratten de lät bra för gunilla annas mamma va där ute me en kille som hon hade träffat , så vi drog till bratten och ttog en öl sen blev de ju ett par till haha, sen blev kl mkt å tiden ranniväg så vi bestämmde oss för att sova över där hos martin, hahaha så vi fick dela på en 90 säng anna och jag  plus morsters hund en Praskuu tror ja de hetrer hahah fan va trångt å varmt de va hahahha.
sen vakna ja första gånen av att hunden börjar skälla kl 05.30 på morgonen men på nått sett somna ja om så vakna vi runt 10 tiden , gick ut på altanen och satt där till kl 14 ,sen drog vi å bada haha när vi skulle ner å bada så sa en kärring till sitt barn barn , "akta dej nu så tanterna kan komma förbi" ja å anna bara kolla på varann å tänkta aja schysst ser vi så gamla ut hahaha .
sen drog vi tll marias och käka hamburgare, sen körde martin över oss med flakmoppen till bratten så vi mötte annas mamma å åkte in me båten , sen kom dyggs annas pojvkän å hämta oss, så gick ja till moster å lämna hunden,
så fråga hon om ja ville hänga med  å kolla när matilda min kusin sjöng så tänkte ja att de kunnde ja lika väl göra, så ja drog hem å duscha så hängde jag med, sen va la de klart vid 21.30.
sen när moster släppt av mej hemma, så mlttte ja stefan så tog vi en drink och spela lite skit gumma å sket gubbe.

haha de va de de.

vackra donsö


jag älskar dej anna tack för du finns (L) <3
anan och jag föralltid (L)

Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2008-08-02 / 13:09:56