helt slut.

Publicerat: 2009-03-25 / 17:46:50
Efter en slitsamn dag som adlrig har tagis slut, ska ja snart ta på mej ytterkläderna för lollo ska hämta upp mej , så ska vi åka till elgiganten och köpa en data till henne, sen ska vi in till linne och äta grekiskt.
fan ja e så jävla trött å helt slut i huvvet, kan inte bara allt lugna ner sej,ibland känns de som att liver bara är en dröm.
sen ska ja hem till min älskling  å sova där , hoppas ja får sova bra i natt annars kommer ja snart braka sönder totalt..


fan jobbigt har de varit hela dagen på jobbet iddg, å de gjorde itne saken bättre att farmors dödsanons vár i tidningen fan va tungt de va, då insåg ja verkligen att de hade hänt på riktigt, kan fortfarande inte fatta att hon är borta och det är bara 5 dagar senhon försvann :'( vrf e de så orättvist för ingen görtjänar att dö , speciellt inte i tidig åler....

kan inte bara allt ordna upp sej? ibland verkar de vara för mkt begärt...

man vet vilka ens riktiga vänner är.

Publicerat: 2009-03-24 / 10:17:45
man vet verkligen vilka som är ens riktiga vänner och inte, de har mina vänner iaf bevisat.
ni vet sjklart vilka ni är så behöver inte nämna några namn.

tack för gårdagen anna de betydde mkt för mej att ja fick ett sånt stöd utav dej, och bara sitta och prata om allt och inget , de gjorde mkt för mej att få komma på några andra tankar en liten stund.
du förstår mej nog bäst utav alla för vi har geonliit ungefära samma saker i våra liv om man gemför med mina andra vänner, de har hänt andra saker i deras liv men inte samma som de harf gjort i mitt , du har haft de ungefärt likt mej , så de känns som du förstår mej , och jag förstår dej. och det är ju så, de känns bra att ha såna bra vänner som jag har ,m vet inte va ja skulle gjort utan er , spec inte i såna här lägen.



nu är det verkligen vår, det är iaf ett plus, och jag är säker på att de e farmor som har sett till att våren har kommit fram för hon hatade kylan och ville ha varmt.
begravningen gick snabbt att fixa, redan 1 aprill, fy fan va jobbigt, farfar ringde mamma och sa hur dödsanonsen skulle vara , den var jätte vacker, och det vackraste utav allt tyckte ja som verkligen bettydde för mej är att ja står näst först av alla efter farfar de betydde så mkt att han ville att ja skulle stå som andra man i anonsen som var från oss, fan va jobbigt de ska vara men ja är 1000 gånger säker på astt de kommer vara en vacker och fridfull begravning men ändå så jävla otroligt jobbig :(...

Ett sista farväl :'(

Publicerat: 2009-03-23 / 12:38:48
sovit orolig enda sen ja kom hem från egypten och fick reda på att farmor avlidit samma dag =(. är helt knäckt,hon var ju inte ens gammal och en sån relation hon och jag hade de går inte å beskriva, vem ska ja nu ringa till och prata i över en timma med och bara snacka en massa skit? de  finns ingen? fan va livet är orättvist och vrff gör de så jävla ont :(?

Var på sahlgrenska precis och ttog ett sista farväl, det var nått av de hämskaste men ändå vackraste ja vart med om, det var verkligen jobbigt ,grät så ja skaka av att se henne , men ändå såg hon så fridfull ut. de tog 45 minuter innan ja våga ta hennes hand och smeka hennes hår och anskite, den timman ja va där tog så snabbt tid, skulle vilja tillbringa hela dagen där egentligen jag saknar dej redan det var så jävla svårt att bara gå där i från de gjorde så ont, så vacker farmor de var du alltid och så mån om ditt utseeende och alla andra, ja är ledsen att ja inte hann säga de innan men ja älskar dej och de hoppas ja att du verkligen vet.
de va så svårt att hålla din hand och klappa på dej du var som is försdökte värma dej men ändå så vasr du lika kallt, ja kan inte fatta att du inte finns mer de går inte =( ... varför lämna du oss här och nu?  det var allldeles för tidigt. kom tillbaka =( .. kommer alltid att ha dej i mitt hjärta och mitt minne , bara för du inte finns här på jorden mer är ja helt övertygad om att du är hos oss ändå . jag älskr dej så det gör ont, och ssom du alltid sa att du ville till min pappa din son, nu har du äntligen honom vid din sida och ja vet att han tar hnd om dej vila ifrid båda två, jag älskar er <3

Egypten-Allt på en och samma gång

Publicerat: 2009-03-22 / 10:42:36

  •                                                                            Egypten



  • Fredag -  Fredag kl 13 landa vi i hurgada i egypten , v gorde inte så mkt första dagen mer än att äta gott och frörsöka lära oss stället, christian träffa dessutom en gammal killkompis till han på flygpatsen med hans tjej, vi var jätte trötta på den kvällen så vi gick å la oss rnt 22.
  • Lördag- lördag gick vi ner till stranden och sola och bada, sen gick vi och åt rtt ofta, sen på kvällen satte vi oss och tog tt glas vin och några drinkar.
  • Söndag-såg de ut nästan det samma fast att vi åkte in till stan, vi stanna typ där i tio minuter men sammanlagt var vi la där en timma för alla försäljare stoppa oss och stängde in oss ideras affärer och bjudde på te, fan va jobbigt de va , man kan ju inte där i från , och om man inte stanna så ropa dom sär ord mot en, men på hotel området var dom rätt lugna men dom cvar på,på stranden och pool området ändå.
  • Måndag - gick vi till stranden och låg där ett par timmar , en gick vi och åt sen gick vi till hotellet och duscha å vila, sen gick vi och tog en drink tror jag. sen gick vi och kolla runt så kom vi till ett ställe där vi bada jacucci lr hur de stavas ,sat i ångbastu och såna härliga saker i en timma , sen a man helt slut å gick å la sej.
  • Tisdag- hade vi beställt en tripp ut i sahara öknen , så vi både åkt fyrhjuling i 1 timma och sen rida häst och kamel och nån annan grej, de va verkligen ett minne för livet de var verkligen kul, eter det åt vi och låg vid poolen, så kom en försäljare och så tacka vi ja till de så gick vi och fick massage ett tag eftråt de va också riktigt skönt, gick å la oss i hyffsa tid för vi skulle upp tidigt dan dr på
  • Onsdag - Åkte vi ut på en båt tripp som vara 6 timmar så man fick snorkla på tre olika ställen, de var jätte vackert, de ändå som car negativt var tt ja va så illamående kan ju ej åka båt å de gunga en del. sen efter ett par timmar på sjön så kom vi fram till en paradis öö som vi ick ligga och sola på nån timma innan vi skulle åka tillbaka.
  • Torsdag- låg vi på stranden ett tag igen och åt massa gott, sen när kl närma sej 16 gick vi till hotellet ¨duscha sen åkte vi in mot stan å träffa Frille och hans flickvän , så satt vi där ett par timmar  å käka gott å fika, sen åkte vi hem till hotellet igen och gick ner till våra kompisar vi hitta där i deras affär och satt där i några timmar och drack te och rökte vatten pipa, dom var grymma, sen var kl runt 12 å de va dags att gå å lägga sej, man va ju helt slut.

Fredag- Sista dagen var de att gå upp tidigt gå å ätafrukost och checka ut, sen under tiden satt ci ute i solen och drack te och gick runt å fota lite sista kort och sa hej då till dom egyptiska kompisarna. sen bärde det av till flygplatsen , fan vi gick säkert igenom 5-6 kontroller de va fan med obehagligt. men detta var verkligen en resa som kommer ligga på minnet i hela livet.....




När vi kommit hem åkte vi till mamma å skulle käka pizza, ja visste att ja skulle tillbaka till ett helvete  , men inte till ett sånt jävla stort helveete. mamma sa att de va nått hemsk som ade hänt, och mitt hjärta bara börja slå snabbare å snabbre, hon sa att min farmor dog samma dag som jag kom hem! , min älskade farmor, som ja satt och tjöta massa skit med i telen länge iaf nån gång i veckan.. VARFÖR? allt hade ju blicit så bra för henne, varför ska livet vara så jävla orättvist? varför lämna du oss farmor du var ju inte ens gammal? du var bara 67 de e ingen ålder! varför !!!!? =( kom tillbaka! saknar dej jätte mkt, är säker på att pappa tar hand om dej där uppe du som alltid sa att du ville vara hos pappa. nu har du äntligen fått träffa honom igen men lämnat oss andra =(.
var och hälsa på farfar och farbror crille igår , ja klara knappt av att se dom , de var så jobbigt kom tillbaka, ja ska till sjukhuset imorgon och titta på dej och ta ett sista farväl, kommer vara helt knäckt vill egentlien inte göra det, men ja måste vill se dej en sista gång så ja kan få pussa och krama dej min fina farmor du var så otroligt vacker, alltid mån om ditt utseende.. och så hilma rädd för att dö, men det var härligt att veta att du somna in och inte led =(. hur ska farfar klara sej han kan inte ens laga mat ju =(..
ja kommr vara helt knävkt på måndag när ja tatt farväl av dej, ja kanske inte sa det till dej farmor men ja hoppas verkluigen du vet att ja älskar dej , är ledsen över att ja inte hann säga det innan ja åkte bara... Vila i frid farmor du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

En dag kvar..

Publicerat: 2009-03-12 / 09:14:00

Jaha då var det bara en dag kvar tills ja å min älskling åker iväg till egypten.
och dessutom har vi lyckats bli så lägligt sjuka nu innan vi åker så båda två är helt döda och mår inte så där jätte bra,  hann bara va på jobbet i tre timmar idag sen stod ja inte ut längre , hög feber och ont i leder och gå runt å kall svettas å frysa på jobbet de e ingen hitt så nu kom ja hem för en stund sen, ska lägga mej i sängen och vila och hoppas att tablettertna gör så att febern sjunker så att man kan bli bättre....

Dagen ser ut som så här, att den blir jätte jätte lugnt i och med att vi inte mår bra , mamma ska iaf köra mej tilll min snutt sen med all packning sen blir de la inte så mkt mer blir jätte lugnt och hoppas att vi känner oss bättre.
fy fan är ju så äckloigt jävla flygrädd så har fått me mej rätt starka lugnande tabletter så ja hoppas dom kan hjälpa..

det ska iaf bli härligt att kommma bort och bara få njuta och vila upp sej tillsammans me nån man verkligen älskar..bara vara vi två de kommer bli skit härligt.
och ja hoppas dock vi blir bättre tills i morgob *snälla*

nä nu ska ja lägga mej och hoppas ja bli bra...

tiden går snabbare än va man tror.

Publicerat: 2009-03-07 / 17:14:20
Ja tiden går verkligen snabbare än va man tror .
nu är det bara en vecka kvar tills ja å min älskling åker till egypten, de ska bli så otroligt härligt att bara få komma bort bara en litet tag och bara släppa allt ..
det kommer bli riktigt underbart...


har dock varit dålig nu ett tag igen att skriva, men det har varit fullt upp nu det senaste, det har guppat upp å ner med allt under en period nu varit jätte jobbigt och ibland har de varit jätte bra , men de e la så för alla misstänker ja , ingen kan ha de perfekt för då skulle de va nått jätte stort fel..

hela denna veckan som kommer kommer vara full bokat har massa saker att ta i tu med nu innan vi åker..

börjar redan få resefeber..
var å vaccinera mej igår fyy va duktig ja va haha ja som e så extremt nålrädd e ett under att ja klara de men de va la för att christian va me så ja ville visa att ja inte va nån följt.. ehehe men men ja längtar tills veckan e slutl....