Uppe med tuppen.

Publicerat: 2010-02-05 / 08:57:18
ja då va man uppe med tuppen igen.

fy fasen säger ja bara vill den inte komma ut eller va är de?
egentligen ska ja vell inte klaga så mkt har bara gått över en dag men ja tycker ja får klaga för denna graviditet har inte vart rolig framåt tillbaka på sjukhus fått dropp, spytt sen vecka 8 till månad 8a, och nu har de börjat komma tillbaka igen, och massa jobbiga foglossningar , och nu har hela ryggen börjat ge sej för de e så tungt , har ju alltid vart så smal så e inte van att ha 3 extra kilo på magen å de tar kol på min rygg , haha jaja va bara tvungen att få klaga av mej lite..


nog med det!


sitter i soffan nu med mitt morgon tee.
ska snart klä på mej och göra mej lite iordning, för sen ska ja å Lina åka till frölunda torg till new yorker igen haha båda va där i går när de öppna men vi båda kände att vi itne fick kollat klart...
världens bästa kläd affär e så glad att den kommit till göteborg, har ju bara kunnat handla när man varit i danmark eller prag å sånna dumma ställen å de e ju inte varje dag man är det..

sen senare ska ja ju antagligen hem till Anna och min lilla guddotter som blviit så stor :)
får inte glömma hennes julklapp nu heller fan den har legat här för länge har inte blivit så att ja fått me den men nu ska ja faktiskt ta me den !

vågar egentligen inte vara utan christian nu för de kan ju hända när som helst, men ja vill att han ska kunna unna sej lite egen tid me sina vänner också nu innan och ja känner de samma vill hinna träffa mina vänner också.
vissst de kommer vi göra ändå men de blir ju aldrig på samma sett..

men jag hoppas verkligen bebis kommer snart, men den gillar vell att pina sin söndriga mamma , man brukar ju säga den som väntar på nått gott väntar aldrig förlänge.
men ja tycker faktiskt 9 månader + lite till är lite för mycket :P


näää nu får ja vell börja rappa på lite grann här...

Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?