Helgen.

Publicerat: 2009-11-23 / 15:46:50
Fredags va de en lugn dag, slappade bara tror jag ? :P
sen på lördag morgon kom min mamma med lillebror vid 9.30 för hon skulle jobba kväll =/ .
så ja å brorsan hade en hel dag /kväll ihop, åt mat och åkte till fröludna torg och kolla lite, sen mötte vi upp min moster , så åkte vi bort till morbror börje å kusin Hanna så brorsan fick lekt av sej lite..
sen åkte ja å moster å brosan hem till mamma , runt 21 tiden hämta Christian upp mej , så åkte vi bort till Resturang Viktoria för kolbe fyllde år så vi käka sen fick ja så ont och christian va helt slut efter sina matcher han hade gjort på dagen som han desutom vann :D. så vi åkte hem och la oss.
söndagen åkte vi till min Farbror Glenn och pernilla och alla kusiner, har ju alrig varit hemma hos dom de har inte blivit så =/ så de va kul att de äntligen belv av, va jätte kul att få träffa dom ,får snart bli av igen hoppas jag..
sen vid 18.00 droppa Sofia och danne in för vi skulle bjuda dom på mat så kom även hagge ,jasmin och liam förbi en stund =).
sen åkte vell dom vid 19 tiden , så då slängde vi andra 4 på filmen, sen hann kl blli 22.30 så alla verkade helt döda så sofia å danne åkte hem och ja å christian gick å la oss...
så va de me de..


denna veckan kommer gå så snabbt .
denna daen e redan slut snart.
imorgon har ja saker å göra hela dan kl 15 ska ja möta Denice på Frölunda torg och så ska vi åka bort till Anna och min söta guddotter Isabella, denice har ju aldrig träffat henne så de ska bli roligt ..

sen är de onsdag å då fyller ja helt plötsligt år :S fattar inte vrf de går så snabbt. så då ska ja träffa mamma på frölunda torg kl 15.00 så ska vi fixa lite saker sen ska vi åka bort till odinplatsen och kolla i en skoaffär där dom har massa stövlar... sen får vi se kanske äta nått gott, sen vid 21 kanske de blir så att ja å christian möter upp sofia i stan när hon slutat jobba så kanske vi drar å spelar bingo, om danne hänger me så hänger även christian med annars blir de bara ja å sofia , men roligt får vi nog vikket som haha...

torsdagen har ja också fullt upp på dagen ska ja antagligen träffa Viccy och ta en fika , sen senare på eftermiddagen , ska ja å sofia på smink pary , sen efter de måste vi åkla å handla inför kalaset på lördagen , sen efter de om de inte blir för sent så ska sofia hjälpa mej att baka lite inför lördagen annars kanske man får göra de på fredagen..

annars på fredagen får man ju städa å
förbereda inför lördagen så de e fullt ös....
Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?