Tors,Fredag,Lördag,Söndag

Publicerat: 2009-05-24 / 16:10:35

Alltså det har varit underbart härligt men lite lång ledigt , men de e dessvärre absoluuut inte härligt när man inte mått bra å bara blir sämre å sämre åkt p öroninflamation , feber och förskyldning och illa mående m.m... fy fan de gör ju så äckkkligt ont kan vell åtminstonde få hörseln tillbaka? hör inte ett skit i vänster örat de e skit obehagligt :(

tosdag tessan kom hit så köte vi hamburgare och köte godis och sånt gott å bara satt och tjöta...
sen kom vi vell i säng iaf vi 01.00 sen vakna ja från och till som vanligt med dessa jävla öronvärken... men gick upp 10.30 , sen gjorde vi oss i ordning och åkte in mot stan.

Fredag
, kom in till stan då , mötte Sofia på korsvägen så gick vi bort till liseberg... där vi mötte upp , älsklingen,anna,dyggs,älsklings kusin och tt åpar andra kompisar. sen satt vi där å drack på tyrolen , och körde fem kamp. sen så gick jag älskling,ted,dannne och malin vidare ut , så vi va la där några timmar kommer inte ihåg.. va inte så jävla piggg ioch med att ja är sjuk... men somna riktigt gott när vi kom hem..

Lördag,även om man inte dircker mkt så känner man sej alltid bakis ändå , iaf när man e sjuk. men bestämde mej för att vi skulle haq myskväll så de blir ja älsklingen ,Sofia och danne. va någon film den verka rätt bra men som vanligt somna jag efter någon timma haaha men som sagt är sjuk.. sen på dagen så fyllde min kusin Hanna år 6årgammal ,så vi åkte iväg till maxii de enda som var öppen på en lördag å köpte en dvd film den verka rätt bra till och med så ja vill se den..
sen åkte vi dit och fika och gratta henne, sen åkte vi ¨köpta pizza sen åkte vi å hämta upp sofia och köpta en massa godis, sen åkte vi hem så kom ´danne så glodde vi film...


áaa så man kan säga att de varit rätt lugnt..
mår så jävla piss vill bara bli frisk, vill bara sova och blir frisk och bara vara i fred....

Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?