Egypten-Allt på en och samma gång

Publicerat: 2009-03-22 / 10:42:36

  •                                                                            Egypten



  • Fredag -  Fredag kl 13 landa vi i hurgada i egypten , v gorde inte så mkt första dagen mer än att äta gott och frörsöka lära oss stället, christian träffa dessutom en gammal killkompis till han på flygpatsen med hans tjej, vi var jätte trötta på den kvällen så vi gick å la oss rnt 22.
  • Lördag- lördag gick vi ner till stranden och sola och bada, sen gick vi och åt rtt ofta, sen på kvällen satte vi oss och tog tt glas vin och några drinkar.
  • Söndag-såg de ut nästan det samma fast att vi åkte in till stan, vi stanna typ där i tio minuter men sammanlagt var vi la där en timma för alla försäljare stoppa oss och stängde in oss ideras affärer och bjudde på te, fan va jobbigt de va , man kan ju inte där i från , och om man inte stanna så ropa dom sär ord mot en, men på hotel området var dom rätt lugna men dom cvar på,på stranden och pool området ändå.
  • Måndag - gick vi till stranden och låg där ett par timmar , en gick vi och åt sen gick vi till hotellet och duscha å vila, sen gick vi och tog en drink tror jag. sen gick vi och kolla runt så kom vi till ett ställe där vi bada jacucci lr hur de stavas ,sat i ångbastu och såna härliga saker i en timma , sen a man helt slut å gick å la sej.
  • Tisdag- hade vi beställt en tripp ut i sahara öknen , så vi både åkt fyrhjuling i 1 timma och sen rida häst och kamel och nån annan grej, de va verkligen ett minne för livet de var verkligen kul, eter det åt vi och låg vid poolen, så kom en försäljare och så tacka vi ja till de så gick vi och fick massage ett tag eftråt de va också riktigt skönt, gick å la oss i hyffsa tid för vi skulle upp tidigt dan dr på
  • Onsdag - Åkte vi ut på en båt tripp som vara 6 timmar så man fick snorkla på tre olika ställen, de var jätte vackert, de ändå som car negativt var tt ja va så illamående kan ju ej åka båt å de gunga en del. sen efter ett par timmar på sjön så kom vi fram till en paradis öö som vi ick ligga och sola på nån timma innan vi skulle åka tillbaka.
  • Torsdag- låg vi på stranden ett tag igen och åt massa gott, sen när kl närma sej 16 gick vi till hotellet ¨duscha sen åkte vi in mot stan å träffa Frille och hans flickvän , så satt vi där ett par timmar  å käka gott å fika, sen åkte vi hem till hotellet igen och gick ner till våra kompisar vi hitta där i deras affär och satt där i några timmar och drack te och rökte vatten pipa, dom var grymma, sen var kl runt 12 å de va dags att gå å lägga sej, man va ju helt slut.

Fredag- Sista dagen var de att gå upp tidigt gå å ätafrukost och checka ut, sen under tiden satt ci ute i solen och drack te och gick runt å fota lite sista kort och sa hej då till dom egyptiska kompisarna. sen bärde det av till flygplatsen , fan vi gick säkert igenom 5-6 kontroller de va fan med obehagligt. men detta var verkligen en resa som kommer ligga på minnet i hela livet.....




När vi kommit hem åkte vi till mamma å skulle käka pizza, ja visste att ja skulle tillbaka till ett helvete  , men inte till ett sånt jävla stort helveete. mamma sa att de va nått hemsk som ade hänt, och mitt hjärta bara börja slå snabbare å snabbre, hon sa att min farmor dog samma dag som jag kom hem! , min älskade farmor, som ja satt och tjöta massa skit med i telen länge iaf nån gång i veckan.. VARFÖR? allt hade ju blicit så bra för henne, varför ska livet vara så jävla orättvist? varför lämna du oss farmor du var ju inte ens gammal? du var bara 67 de e ingen ålder! varför !!!!? =( kom tillbaka! saknar dej jätte mkt, är säker på att pappa tar hand om dej där uppe du som alltid sa att du ville vara hos pappa. nu har du äntligen fått träffa honom igen men lämnat oss andra =(.
var och hälsa på farfar och farbror crille igår , ja klara knappt av att se dom , de var så jobbigt kom tillbaka, ja ska till sjukhuset imorgon och titta på dej och ta ett sista farväl, kommer vara helt knäckt vill egentlien inte göra det, men ja måste vill se dej en sista gång så ja kan få pussa och krama dej min fina farmor du var så otroligt vacker, alltid mån om ditt utseende.. och så hilma rädd för att dö, men det var härligt att veta att du somna in och inte led =(. hur ska farfar klara sej han kan inte ens laga mat ju =(..
ja kommr vara helt knävkt på måndag när ja tatt farväl av dej, ja kanske inte sa det till dej farmor men ja hoppas verkluigen du vet att ja älskar dej , är ledsen över att ja inte hann säga det innan ja åkte bara... Vila i frid farmor du kommer alltid finnas i mitt hjärta <3

Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?