Helgen.

Publicerat: 2009-06-07 / 11:06:15
Helgen har de varit blandade känslor..
fredags var ja på student motagning hos min kusin haha hon va inte lite väck, och iskall va hon med för den delen för hon hade badat folk e inte kloka skulle aldrig få för mej att bada där..
hehe jaja, sen åkte ja hem så kom christian och hämta mej , va så jävla trött så de inte va sant.

sen på lördag morgon vakna ja av att han la sej i sängen och låtsades få kramp i benet och skrek hämta vatten nuuu. å ja va svin trött så ja fick ju gå upp så ser ja att han  dukat upp hela bordet en jätte fin frukost med massa frukt och ägg och jmassa gott,  han hade gjort sån fin uppläggning med alla frukt och grönsaker och allt, de va skit fint verkligen , ingen har gjort nått sån fint för mej förut blev rörd..

sen så fick vi städa å sätta i gång för gästerna skulle komma vad 13.00 så dom börja ju droppa in,
hans morsa,min morsa o lille bror , sen kom hagge och Jasmin, hans farbror och kusiner,så kom Danne och sen kom sofia..
så de höll la på ett tag, sen drog dom flesta men hagge och jasmin ,patrik och sofia stanna ju så killarna drog iväg å handlade så grilla vi vid 18 tiden va jätte mysigt, sen åkte hagge och jasmin o lille Liam vid 19 tiden sen så träffa vi upp dom runt 20.30 igen åkte hem till hagges mamma i backa å satt där ett tag tills vi kom på va vi skulle göra så vi drog till strike och körde bowling , och lagena blev jag,jasmin och hagge och de andra va Christian , patrik och sofia. haha ja de va rätt roligt... =)
sen har vi blivit bjudna ner till kalv på mnidsommar till hagge och jasmin , vi skulle tänka på de, de e ju fruktansvärt mysigt där nere har ju varit där 2 gånger ooch hälsat på , de enda så där negativa är ju att de e så druktansvärt lånngt bort :P men men christian ville ju hhemskt gärna dit så vi får vell se hur de blir,.
yess nu ská ja till mamma å äta lunch snart med...
Kommentarer - 1 St
Postat av: bobby

nice blogg du har, heh =)

Skrivet den: 2009-06-08 / 06:28:39


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?