lördag 12/12-09

Publicerat: 2009-12-13 / 09:52:20
kom inte upp ur sängen föräns riktigt sent (lördag) men kl 16 drog vi iväg till patrick (christians kusin) för han hade fyllt år. så va vi där i ett par timmar. sen drog vi å käka på gamla Harrys, kommer inte ihåg va de nya ställer hette dock. men de va faktiskt rätt god mat där å riktigt fint hade de blivit.
sen kl 20.15 så börja bion vi skulle se, vi va på 2012 den va faktiskt riktigt bra, trodde inte ja skulle gilla den , men de gjorde ja faktiskt, så de va en riktigt mysig kväll, och saken gjorde de bättre när de små snöa, tycker de e mysigt :)


de mindre mysiga sakerna är att man verkligen vet vilka som e ens riktiga vänner å inte , efter att få höra att man bli kallad för så otroligt dumma saker, man kallar inte ens vänner för elaka saker även om man tycker olika på saker å ting, SPEC inte över sms.. säg de i verkligenheten ist....
blir så trött, de e så tröttsamt, bara för man är ärlig å säger va man tycker, Är de fel å tycka att någon blivit förändrad och konstig när ja tycker de? nää de tycker ja inte , för ja tycker att vänner kan säga sånt till varann för att man ska kunna prata om saker å ting..
allvarligt talat orkar ja inte bry mej längre...
hur mkt man än bråkar som vänner så ska man aldrig kalla den andra personen för saker å ting de finns inte i min värld. spec inte när man bråkar mer än sällan.



Söndag idag är de ju Lucia fan va de går , undra va man ska göra idag, nått känner man ju ändå för att göra när de e lucia men frgan e vad. man kan ju inte direkt klä ut sej å springa å lussa som man gjorde när man va liten..
nä men får vell se va ja gör kanske åker bort till mormor å morfar ett tag, mormor har ju opererats och umgås lite med dom, men vi får se va ja orkar när ja har ätit..

skriver mer sen eller i morgon då.
Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?