Huujeda mej.

Publicerat: 2008-11-11 / 14:54:41
fyy fan va orättvist vissa saker är.
orka att man har så jävla ont att man inte ens kan gå å jobba , den här jävla roliga veckan va e de för nått, man kan itne göra nått förlorar både mkt blod och har så ont att man knappt kan gå ur sängen, å inget hjälper orka..

vrf känner man sej så jävla deppig denna mörka period också? har vell ingen andlening till att vara de? eller jo i och försej de har ja lite granna. men de e inget ja vill gå in på . men vet faktistkt inte va ja skulle tatt vägen om ja inte skulle haft en sån underbar pojkvän och mina underbara vänner <3

nu är de exakt två veckor kvar tills ja fyller år, och den 28de så e de ju lokal fest, shiit tiden bara rinner i väg, får snart börja sätta fart och fixa å planerar ja har inte ens börjat tänka på de har bara haft de i baktanken. de e beräknat med mat för 50 pers samt lita alkohol. haha fy fan de kommer bli dyrt. men hoppas de blir riktigt kul iaf. god mat, dricka , underbart dolk som kommer samt karaoke haha de blir nog riktigt kul ser fram i mot de.. det går snabbt , man får se till att börja gå å handla å så i nästa vecka iaf.

idag blir de la bara en slapp dag har varit hemma från jobbet i dag för ja har haft så ont, blir nog till att man e hemma i morgon med =( fan får inte bukt på detta. så kanske min bebi kommer förbi sen när han har tränat innan han åker till jobbet, kan ju alltid hoppas att han kommer förbi en stund. du betyder så otroligt mkt för mej Christian.

har inte träffat mamma på ett ttag heller ,ja hoppas  verkligen de kommer ordna sej riktigt mellan oss..
Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?