Ont det gör ont.

Publicerat: 2008-12-13 / 22:17:19
äntligen , har väntat på denna dan så fruktansvärt länge, men igår slog den in och det var en sån underbar känsla, kunnde inte hålla ttårarna tillbaka .
mamma sa äntligen förlåt för de hon har utsatt mej för, hon fattar inte hur hon kunnat göra så mot sin egna dotter och att hon mår så dåligt över att hon utsatte mej för de .
de enda ja sa tillbka till henne var, hur kommer de sej att du upptäcker de nu och inte gjorde de under alla dom andra årena när helvetet bröt loss från forsta början, då börja hon gråta och sa att hon hade fått en knäpp att hon mådde så dåigt då hon inte visste hur illa hon utsatte mej för.,det gör inget mamma de ska du veta , är bara glad på astt denna dan äntligen kom,de va en riktigt underrbar känsla....




Fredags hämta mamma mej på jobbet så va vi å kolla på min lillebrors lussefirande på dagis,aha som vanligt va alla tjejer lucior,ovanligt haha. och så trodde ja brorsan skulle va tomte men nene han va pepparkaksgubbe ist hehe jaja de e alltid lika gulligt att kolla på dom små sötnosarna när dom sjunger.

<3:Dså söta



sen åkte ja hem till sofia och drack lite vin och tjöta, kom frma till att vi kännt varann i 10 år nu de e fan helt otroligt tiden går så jävla snabbt så de inte e sant.

senare på kvällen kom älskling å hämta mej så åkte vi till liseberg med ett annat par och kolla , sen åkte vi hem till älsk så laga killarna mat medans ja å Isabelle låg å kolla på idol finalen, sen kolla vi på en film eftger maten som ja va delaktig och kolla på i 10 min kanske sen låg ja i mina egna drömmar.

fan va meningen att ja skulle hänga med älsklingen på julbord idag me hans jobb, men ja va tvungen att stanna hemma för denna jävla mensen, helvete att man ska ha så ont utav den.


Älskar dej Christian Starke mer å mer för varje dag.Ronja och min älskling<3
Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?