=)

Publicerat: 2008-12-19 / 15:01:23

träffa micka igår, inte träffat henne på två år och vet inte vrf :S vi bara gled i sär.
sen tog vi kontakten förra veckan lr nått igen , så bjöd ja över hennne på ett par öl, så hon kom över igår så satt vi å tjöta och så, och så drar hon fram sin tele å sätter på "800% du kan lite på maj, du kan lite på maj" haha ja höll på å dö verkligen, så roligt hade vi när vi satt å vänta på bussar i en evighetstid ,så astt vi roa oss me att spela in sjuka låtar.
sen helt plötsligt fick vi för oss att dra in till stan, så mötte vi victor och edward en stund, va på rockparen och några mer ställen , sen fastna vi ju inne istan för bussarna slutat gå, så vi fick ta oss till de värsta stället utav dom alla nästan ovh träffa hennes va de nu e kille på g lr aa, så hann vara där typ i 20 min sen va kl 5 å då va man tvugen att åka till jobbet.
så jobba till kl 12 , asså de känndes inte som vi hade varit borta från varan i 2 år, de va som ingenting när vi träffades igår typ som vi börja där vi sluta sisst, haha låter kanske knepigt men. hon e iaf lika sjuk som vanligt och de e bra :;D


men sen blev de lite tråkigheter mellan mej å min älskling, förlåt de ska inte bli så igen,de va inte meningen ,vet att du barfa bryr dej om mej, jag älskar dej å tack för att du e så underbar (L)

Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?