Veckan,Helg,bröllop

Publicerat: 2008-08-17 / 17:46:55
Nu har ja inte skrivit på ett tag, men kan säga under denna lilla tiden ja inte skrivit nått har de hänt för mkt...både possetivt och neggativt...

förra helgen var ja ute med ida också . å träffa min kära syssling och hans kompis christian så vi va förrst dessvärre på gp å drack sen drog vi till park lane de va najs den kvällen träffade så mkt gamla kompisar så de va riktigt najs=) va hemma runt 6 på morronen. de va en lyckad kväll iaf.
christian å ja :Dja å min syssling jakob <3
ida å ja <3




 i veckan flänger jag och ida runt i hela stan och fastnar i hisingen kör runt hela hisingen vi var verkligen överallt å satt i bilkö i över en timma å harregud de va sånt vel , sen när vi kom till frölunda åkte vi till hisingen IGEN haha aa de va så mkt.
fick reeda på en sak som har gjort mej välldigt förvirrad vet inte va ja ska göra men kan säga tack Ida <3 vet ine va ja sklle gjort utan dej i denna sittsen ,de betyder jätte mkt för mej... !
nog pratatr om veckan , har ätit mkt gott iaf.
sen i fredags tog ja de jätte lugnt.









och nu i lördags var ja på bröllop för min farbror fan va fint de va!!!!
dom var så vackra.. hände mkt skojj å fylla den kvällen jäklar så mkt man fick skratta, å va kul å träffa mina släktningar.
hha farmor blev verkligen på örat var uppe på dansgolvet och dansa grekisk dans hahah hon e grym när hon släpper loss hon var uppe å dansa å dansa och sjöng som bara denn hahah de ligger i släkten de :D.
fan va alla var fulla å glada, det var trevligt , sen satt ja å tjöta me farfars systers man och han sa till mej att ja gärna fick låna deras lägenhet i buddapest  när ja ville , fan va grymt :D
de va iaf en lyckad dag mkt mkt skratt.
och god mat var de fan va mett man blev ,de e de värsta med bröllop..
innan vi åkte ner till onsala till farmor och farfar innan vbröllopet så var ja å mammas gubbe uppe på frölunda torg  å kolla runt efter en ny klänning , hitta en skiiiit fin klänning verkligen men den va förstor fanns inte i mindre stolek så de va skit synd men sen hitta ja en annan skit snygg klänning som ja fick å ett nytt haldsband så de blev jaallt nöjd med.
klockren<3
s¨fina
men funderara faktiskt på att gå till baka till torget å köpa klänningen ändå å sy in den för den va jävligt najs :D
skriver mer i morgon eller så =)
Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?