fy fan va ja INTE orkar me såna killar!

Publicerat: 2008-08-17 / 18:44:13
fy fan va ja hatar när killar inte fattar?
va e de som e problemet igentligen? när man säger till dom att man inte vill ha personen vrf kan dom då inte acceptera de?och när man säger "jag vill inte ha en kille som håller på å pressar mej å klagar på mej som inte nöjjer sej med mej hur ja än är" och inte nöjjer sej med 4 sps eller 6 eller 2  va fan e de? hakar upp sej för man inet skickar mer sms? harre gud ja orakr la fan itne sitta å messa, och han blir sur att ja inte hör va mej varje dag, måste man höra av sej varje dag? harregud ja har för fan ett liv ja måste jobba, ja har ett hem att ta hand om me måste städa ja måste tvätta ja måste hinna hälsa på min famil ja måste verkligen hinna umgå med mina vänner då vill ja inte å har inte tid att sitta å skriva massa mess ? va fan e de du sk fan itne bli sur på mej då du måste förstå att ja har ettl liv orkar inte sitta å smsa me dej hela tiden då nöj dej me den tiden ja skickar, ja menar ja skicakr inte dygnet runt me mina vänner , okej kanske messar me nån ja verkligen tycker om skit mkt i början men inte mer.

om du inte kan acccperta de? och när ja säger att ja itne vill ha dej som pojkvän och blir sur å grinig.?
men seerriös va e de? tror du verkligen att vi skulle kunna hålla ihop när du hålelr på å hakar upp dej hela tiden för en sån sak? neej lilla vän tror inte de , ja orkr inte lägga ner energi på sånna som du att få in de i hjärnan, om de e så svårt å fatta så aaa fan ja blir så jävla arg, har träffat nog me svin orkar inte utsätta mej mer för de.

och när ja säger att vi ska va vänner för du sa de sj till mej , "om de inte blir nått m,mellan oss så kan vi iaf va kompisar" å ja sa lixom aja visst de e klart, och ja vill ju itne de å ja har föklarat så VÄL för dej att ja inte vill va mer än kompis och vi aldrig kommer funka ihop de skulle aldrig funka , men vi kan va kompisar,  å sen sa ja också de att ja inte kan va mej sj kn inte va den vikky som ja är mot mina vänner när du inte fattar å får in att ja inte är intresserad då blir ja mer skugg å kort du måste få in om du inet vill va min vän så e de ditt problem men kan inte bli tillsammans me nån ja verklign inte e intressserad av inte tänder på inte ens har kul ihop med .
de hänger helt å hållet på dej de ja kan vara med dig Stefan är att vara din vän inget annat!
Kommentarer - 0 St


← Namn

← E-postadress (publiceras ej)

← URL/Bloggadress

Kommentar:


         Kom ihåg mig?